9.1.09

Rik onkel søkes

Jeg tjente 14 000 kroner i desember. Jeg fikk lønn 30. desember. Jeg er blakk.

Jeg skjønner ikke hvordan jeg får det til, og er ganske sur på meg selv nå, siden dette betyr at jeg allerede, ni dager uti det nye året der jeg skulle bli et nytt, bedre og ansvarlig menneske, må ta av sparekonto for å betale frisørbesøk. Ikke bra.

7 kommentarer:

  1. hvordan klarte du det?

    SvarSlett
  2. JEG VIL IKKE VÆRE DIN RIKE ONKEL, UANSETT HVOR NÆRME JEG VIL KOMME DEG, OG UANSETT HVOR MYE JEG VIL SKJEMME DEG BORT. DET BLIR FORT BÅDE EKKELT OG ULOVLIG.

    JEG VIL DERIMOT PÅPEKE HVOR GRUSOMT DET ER Å HA ANONYME LESERE PÅ BLOGGEN SIN, SPESIELT NÅR DE KOMMENTERER UTEN NAVN. ANONYMITET ER FOR 4CHAN, IKKE BLOGGPOSTER.

    SvarSlett
  3. Meget godt spørsmål som jeg gjerne vil ha besvart selv, du anonyme som gjerne får lov å signere med navn ved neste kommentar.

    OG PLZ, IKKE BLI MIN ONKEL. MEN DU FÅR LOV TIL Å BLI RIK, ALTSÅ. :D

    SvarSlett
  4. Du kan jo ta deg en titt her: http://www.google.com/search?hl=no&client=opera&rls=en&hs=ZBz&q=rik+onkel+til+utl%C3%A5n&btnG=S%C3%B8k&lr=

    Evt. kan du bare kjøpe deg en haug med slike: http://www.firebox.com/product/802/Dont-Count-On-It

    Når det gjelder anonymiteten, vil jeg si at den nesten utelukkende er positiv. Blogspot er jo eid og operert av Google, for pokker! Jeg er slettes ikke sikker på om jeg har lyst til å fortelle dem at jeg er en ivrig leser av Beas blogg. Vi kan ikke ha et samfunn der anonymitet er for pyser og kriminelle. Hvor skulle Simen da ha gjemt besøkene sine på myfreepaysite?

    Svaret er som alltid Tor, Privoxy, offshore-SSH-tunneler og bugmenot. Jeg velger likevel å signere med openiden min (jeg tar sjanser, ass!).

    SvarSlett
  5. xD hvorfor vaøgte du å SLUTTE å gå i klasse med den gutten?!<3
    FY, BEA!

    SvarSlett
  6. Google var til dårlig hjelp. :( Hvis du er redd for at Google skal mobbe din dårlige smak i blogger, la være å kommentere, da. Jeg er altfor nysgjerrig til å like anonyme kommentarer.

    Og Sindre, jeg aner virkelig ikke. Hvis jeg bare kunne skru tiden tilbake ...

    SvarSlett

Skriv hvem du er, ellers kommer jeg og tar deg.