25.1.09

Å kjøpe sexbøker: en guide

Sex er helt naturlig, folkens. Ingenting å skamme seg over, ikke sant? Bøker er også helt naturlig. Eller, helt naturlig er det vel ikke, men det er i hvert fall ingenting å skamme seg over. Av dette kan vi trekke den konklusjon at kjøp av sexbøker også er helt naturlig. I hvert fall nesten. Og ingenting å skamme seg over. Allikevel opplever jeg at folk skammer seg over dette. At de ikke tør. Og det er jo dumt, for vi har faktisk ganske mange fine sexbøker der jeg jobber. Vil du, men tør ikke? Her er noen tips:

  1. Be om å få den pakket inn. I og med at det er helt umulig å pakke den opp med én gang du kommer hjem, overbeviser du oss indirekte om at den ikke er til deg. Veldig smart.
  2. Understrek, forklar og deklamer allikevel for sikkerhets skyld at den ikke er til deg. Det er mye tøffere å være kompisen til han som får seg noe, enn å være han som får seg noe selv.
  3. Stå og se alle andre veier, prøv å skjule disken med kroppen for alle andre kunder, klå nervøst på deg selv, pust høylytt og ujevnt, klø deg i håret, se på klokka og snakk unormalt høyt om været. Det er de folka vi glemmer med én gang etter at de har gått, og vi vet at de hadde tid til å drive med så mye annet under kjøpet at de ikke brydde seg det minste om at de kjøpte en sexbok, herregud.
  4. Legg den på disken med forsiden ned. Ingen ser da hva for noen ulumskheter du, nei, jeg mener vennene dine, driver med. Det vil aldri falle oss inn å snu den, og skulle det mot formodning gjøre det, blir det mye mer diskret enn hvis den bare hadde blitt lagt på disken.

Sånn, da vet du hvordan du skal gjøre. Da er du klar for å prøve. La meg komme med en anbefaling:

Sexguide for homser. Sannsynligvis den boka hos oss som har blitt mest bladd i. Så mye at den nesten ser ut som en biblioteksbok. Den er faktisk bra, lett og lekent skrevet, og inneholder sikkert en haug gode tips. Og jeg hadde blitt overlykkelig om noen faktisk kjøpte den snart.

Og så, en bok jeg synes du skal holde deg og barna dine unna:

Karsten og Petra kjører brannbil. Da jeg var liten, handlet bøkene om brødre som kjempet mot onde krefter, folk og røvere i Kardemommeby og en lastebil og en haug unger. Men den tid er forbi. Nå skal de allerede i en alder på 0-2 år introduseres for folk som har sex during mensen. Stå opp mot galskapen!

Og du, lykke til. God nytelse.

7 kommentarer:

  1. ENDELIG! En guide som dette har jeg lett etter lenge. En gang jeg besøker deg på Norli kommer jeg til å følge denne punktlig og svært nøye, og du kommer til å ha ingen anelse om at den boken (Sexguide for homser) er til meg!

    SvarSlett
  2. OM JEG IKKE FINNER KARSTEN OG PETRA HER I BERGEN, MÅ DU TA DEN MED TIL MEG, BEA. BOKANMELDELSE, JEJ!

    SvarSlett
  3. HA ha ha ha ha Bea... jeg er så eeenig!!! Den homseboka har plaget meg i mnd-vis.... like før jeg bare kjøper den selv for å la den slippe lidelesen med å bli bladd på, klådd på...men aldri tatt med hjem.... sukk...

    og brannbil... jepp jeg er nok dirty til boots... for jeg tenkte AKKURAT det samme... og stusset veeeldig da jeg pakket ut den boken første gang... men det som er skumlere er... den selger meget bra!!!

    hei Bea... sjekk ut Tjuven, i 10-12 år hylla... porno for barn... jeg har ikke solgt EN.... rart....

    SvarSlett
  4. Jeg skal kjøpe en sexbok av deg, jeg ^^ Om dere har noen fine (:

    SvarSlett
  5. Bea, jeg digger bloggen din!:D Sitter her å humrer for meg selv. høhøøø

    SvarSlett
  6. Det var akkurat det jeg tenkte om den Karsten og Petra boken da jeg så den^^ skummelt

    SvarSlett

Skriv hvem du er, ellers kommer jeg og tar deg.