11.12.08

Jeg har internett igjen! Jeg er lei av tentamener! Jeg har gjort mye rart i dag! Jeg ser på Lars sove! Jeg burde lese matte!

Jeg fikk jo aldri gitt beskjed om at det forsvant. Ingen ga meg beskjed før det plutselig var borte, heller. Uansett, internett forsvant, jeg sørget, og i dag kom noen machomenn fra Canal Digital som installerte nytt. Jeg måtte flytte et tungt skap som jeg i ettertid fant ut kunne demontert seg selv og angrepet meg med mange kilo brente CD-er og skapmateriale. Det skjedde ikke. Men det skjønte du vel i og for seg, i og med at jeg skrev "kunne demontert". Jeg husker ikke hva den formen av verbet heter atm. Dårlig, Bea. (Edit: jeg ble gal av å ha et ubesvart grammatisk relatert spørsmål her. Jeg mente å huske at formen het kondisjonalis. Det gjorde den også, i følge Google. Men jeg finner ikke ut om det er første eller andre. Jeg vet jeg har det i en kladdebok fra ungdomsskolen, men jeg vet ikke hvilken. Og SÅ sporty er jeg ikke.)

Men jeg husker virkelig ikke hvordan man blogger. Derfor har jeg valgt temaet skole for i dag. Det ultimate (hei, Lars!) "vi har ikke en dritt til felles, derfor snakker vi om dette"-temaet. Jeg er lei av skole, ass. Og lærerne er skikkelig teite og liksom hallo det er kjipt. Jeg er lei av å skrive sympatiske, om enn litt ironiske, tekster om viktige globaliseringsrelaterte spørsmål, eller "hei, jeg går i åttende og skal nå sette meg inn i hvordan det er å være innvandrer. hijab er kjipt, jeg føler meg annerledes, men hei, det kommer jo noe positivt ut av å være fremmedkulturell også"-noveller. Jeg er lei av å lese til mattetentamen også, selv om jeg ikke har åpna boka på tre-fire uker. Og det er faktisk sant. Jeg lurer på om jeg skal gjøre det snart. 

Så, til "hva jeg har gjort i dag"-delen. Jeg føler forresten at denne posten blir full av anførselstegn. Jeg har definitivt skrevet for mange skolestiler denne uken. Men tilbake til hva jeg har gjort i dag: stått opp, skrevet et dårlig engelskessay om demonstrasjoner mot G8-møter, telefonert med Lars og kranglet med mamma og pappa fordi de synes jeg bruker for mye tid og penger på telefonen. Hvis de bare kunne forstå hvor grusomt det faktisk er å være ung i dag.

Hva jeg gjør nå:

Hva jeg burde/skal gjøre:
Mattetentamen.

4 kommentarer:

  1. Canal Digital = Masse porno :D

    SvarSlett
  2. Jeg er glad i deg. Synes du burde blogge om sangen min:(

    SvarSlett
  3. Jeg legger den ut på underholdende utsagn. Smil!

    SvarSlett
  4. YOU CREEPY STALKER WOMAN. :O

    ENDELIG ER BEA MIN TILBAKE! :D <3

    SvarSlett

Skriv hvem du er, ellers kommer jeg og tar deg.