11.11.08

Om Ilanits pupper

Jeg er blitt Lars, og blogger på requests. Denne gangen fra Ilanit. Hun ville at jeg skulle blogge om puppene hennes. Jeg skal gjøre mitt beste.

Det er ingen hemmelighet at jeg har vært borti puppene til Ilanit før. Første gangen jeg tok på dem, var i Sarpsborg, på en klimakonsert av noe slag. Kai er ikke den eneste som føler en enorm dragning mot dem, nei. Jeg måtte bare prøve. "Bea, hva faen er det du driver med?", spurte Ilanit. Snartenkt som jeg er, kom jeg opp med unnskyldningen at jeg skulle måle hvem som hadde størst. Jeg husker ikke resultatet. Men, Ilanit, jeg skal si deg én ting. Det viktigste var prosessen for å finne ut svaret.

Senere har jeg tatt på dem ved flere anledninger. Som oftest fordi Ilanit trenger bekreftelse på at de har blitt større. For det har de. Etter at hun begynte på P-piller, eller er det etter at hun byttet merke, har de vokst betraktelig. Det har jeg både sett og følt. Og den utløsende årsaken til dette innlegget, er at jeg i går fikk se pornokløften hennes. Jeg ble helt satt ut. Målløs. Hun dro opp genseren for å illustrere at BH-en var for liten, og jeg ble møtt av det mest opphissende synet jeg noen gang har blitt utsatt for. Bra jobba, Ilanit.

Siden Ilanit har mast om dette innlegget i evigheter, og jeg er dårlig til å holde på hemmeligheter lenge nok til at de blir overraskelser, måtte jeg informere henne om at blogginnlegget nå var under konstruksjon. Og den jenta er sannelig ikke god. Når hun endelig får som hun vil, viser hun takknemlighet i et kort sekund ved å si "JAAAAAA", men ikke før hun har trykket enter, ber hun om at jeg skal blogge om tissen hennes. Vel, der har jeg ikke nok erfaring ennå. Gi meg det, og et blogginnlegg plopper ut. Som en baby ;) ;) ;)

1 kommentar:

  1. Å herrejesus xD
    Dette her var bra, Bea. Akkurat som en erotisk novelle. Meget søtt. Neste gang er det min tiss du skal skrive om ;);) Om du skjønner hva jeg mener!

    SvarSlett

Skriv hvem du er, ellers kommer jeg og tar deg.