14.1.10

Som en åpen bok

I dag skulle jeg kjøpe lunsj på 7eleven.
"En salat i dag?", spurte mannen bak kassa, i sitt livs sjokktilstand.
"Eh, ja. Jeg har trent og sånt, prøver å kjøre den sunne linja helt ut." Jeg mumlet litt, og han så mer og mer fortumlet ut jo lenger ut i setningen jeg kom.
"Ja, og så en donut, da. Hehe." Jeg kunne jo ikke la ham dø av sjokk, liksom.

13.1.10

Du kan ikke påstå at du ikke er misunnelig

I dag fikk jeg min helt egen blå boks på jobb, en boks hvor jeg kan ha alt hva jeg vil; veska mi, et par sko, en jakke eller en sovepose, og den er bare min. Jeg er fortsatt hoppende glad, smiler av alt. Det er virkelig ikke hver dag verden smiler slik til deg.

6.1.10

Svette

Åh, jeg er så varm. Svetter som en gris, dusjer bare i iskaldt vann. Gleder meg til jeg kan gå med mer enn en singlet og en shorts når jeg skal ut. Skikkelig solbrent er jeg også. Hvor har vinteren blitt av?

Nei da, jeg bare tulla. Ville bare være litt annerledes enn alle som klager på kulda. Men innerst inne er jeg akkurat den samme. Frossen.

5.1.10

[Sett inn Amy Winehouse-lyrics om rehab]

Jeg startet som en uskyldig, uvitende og sympatisk kjæreste som gikk med på å lære seg litt om sin elskedes interesser, og i går brast jeg sammen i krampegråt fordi jeg døde på Kingdom Hearts. Jeg lurer på om det kanskje har gått for langt.

(Men til mitt forsvar var bossen dritvanskelig og jeg hadde practically slått ham og hjertet superbanket av forskuddsglede da jeg døde.)

3.1.10

Hei igjen

Nå begynner jeg å bli litt nervøs. Det er tre dager siden nyttårsaften, og enda har ingen lagt ut bilder av meg. Tenk om folk tror at jeg satt hjemme på nyttårsaften, selveste kvelden. Tenk om folk tror jeg ikke var på fest. Men det var jeg, altså. Bare så dere vet det. Så det ikke oppstår noen misforståelser, liksom. Jeg var på fest. Jeg har venner.

(Ja, jeg vet, men jeg blir stressa siden dette er første bloggposten i år og da burde den være spektakulær og jeg takler ikke sånt press!)