27.6.09

Eventuell avskjedstale

Nå drar jeg til Roskilde om ikke så veldig lenge, og jeg føler at jeg burde blogge før det. Man vet jo aldri - kanskje dette blir det siste jeg noen gang skriver? Den siste dokumentasjon på at jeg fantes og hadde en blogg? Man vet aldri. Ikke når det gjelder Roskilde.

Kanskje jeg blir trampet i hjel. Kanskje jeg blir drept og voldtatt. Kanskje noen lurer noen skumle saker i maten eller drikken min sånn at jeg dør. Kanskje jeg blir junkie og aldri kommer tilbake til Norge. Kanskje bussen glemmer meg igjen. Jeg sier ikke at dette skjer, altså. Men det er greit å være forberedt. Derfor tenkte jeg å si et eventuelt ha det.

Jeg er glad i dere. Særlig dere som leser dette på bloggen min, og ikke på Facebook.

... det var visst vanskeligere å skrive avskjedstaler enn det jeg trodde.

Dere har betydd mye for meg.

... særlig når jeg ikke helt vet hvem jeg skriver til.

Men jeg tror egentlig alt går bra og at det blir meget sjovt. Ha det bra!

26.6.09

Kjære dagbok

I går lekte jeg med Kåre og Lars og det var gøy men så begynte de å spille Pokémon og jeg fikk ikke være med fordi Gameboyen min ikke var bra nok og så satte Lars og Kåre og Harald seg i én sofa og hadde det kjempegøy mens jeg satt i en annen helt alene og leste og det var litt trist fordi jeg var ensom men også litt bra fordi jeg fikk en hel sofa for meg selv.

24.6.09

Fy skam dere

RSS er morsomt. Folk kommenterer jo! Problemet er bare at de kommenter på Facebook. Jeg vil ikke være stor på Facebook. Jeg vil være stor på min egen blogg! Derfor oppfordrer jeg alle til å kommentere på bloggen i stedet for. Da hadde jeg nemlig blitt glad. Og glad Bea er koseligere enn sur Bea, det vet alle. Dessuten er det nok samfunnsøkonomisk lønnsomt. Kanskje folk hadde blitt interesserte i å annonsere på bloggen min hvis mange leste den. Og så kunne jeg brukt pengene på å investere i noe ... ja, samfunnsøkonomisk lønnsomt. Og det beste av alt -- kanskje jeg hadde endt opp på en plakat på Bik Bok, jeg også. Det hadde vært noe, det.

23.6.09

Hihihihhi

Jeg er redd!

Her om dagen skulle Lars og jeg være et ordentlig kjærestepar og gå på kino. Hey, en skrekkfilm, tenkte jeg da jeg så Drag Me to Hell på programmet, og siden jeg lå og sov under Fritt Vilt 2, tenkte jeg at SÅ redd blir jeg nok ikke. Jeg tok feil.


Er ikke denne dama det skumleste du noen gang har sett? Jo. Jeg rev nesten i stykker T-skjorta til Lars, og jeg tror aldri før jeg har skreket uten å kunne kontrollere det før denne filmen. Jeg er fortsatt redd når jeg går alene ute og sola skinner.

Du la kanskje merke til klokkeslettet. Litt over åtte. Andre dagen i sommerferien (teknisk sett). Lurer du på hvorfor jeg er oppe? Jeg våkna av at jeg så for meg mrs. Ganush påkalle Lamia. Ikke sjans for at jeg fikk sove etter det.

22.6.09

Håhå!

Nå har jeg, ca. fem år etter andre bloggere, importert bloggen min til Facebook. Nå skal du se fansen kommer løpende! Dette innlegget er mest en test for å se om det funker.

I dag har jeg pakket nesten alt jeg skal ha med på Roskilde, bortsett fra det som er til vask, eller det jeg nødvendigvis må bruke før jeg drar. Jeg har også funnet ut at jeg må kjøpe gaffatape og rødsprit og en lommelykt. Det betyr at jeg må dra nå, siden jeg skal på jobb fem. Så ja, jeg skulle egentlig bare teste at RSS-feed-en funka.

Hilsen Bea

19.6.09

På forhånd unnskyld

Nå skal jeg ut og kjøre. Hvis du blir påkjørt, bulket i, eller på noen annen måte fornærmet av en Volvo, unnskyld. Hvis en Volvo glemmer å vike for deg, unnskyld. Jeg gjorde det ikke med vilje.

17.6.09

Det jeg må ha med meg til Roskilde

I år, som i fjor, legger jeg ut pakkelisten på bloggen. Kom med tips til hva jeg skal ta med. Og nei, jeg tar ikke med gummistøvler. Regner det, putter man plastposer i skoa. Det er da festival.

Mobillader
Mobil
iPod
Billetter
Bussbilletter
Lommebok
Kodebrikke
Lighter
Veske
Bok
Flåttang
Kortstokk

Klær:
Topp x9
Bukse x3
Shorts x2
Tights x2
Kjole x1
Sokker x15
Truser x15
Genser x1
Fleece x1
Regnponcho
Hårbånd
Kjipp-kjapper (jeg har alltid lurt på hvordan i all verden man skriver dette)
Bikini

Toalettsaker:
Shampo
Balsam
Dusjgelé
Barberhøvel
Tannbørste
Tannkrem
Hårbørste
Sminke
P-piller
Paracet
Håndkle
Ansiktsservietter
Våtservietter
Antibac
Plaster
Gnagsårplaster
Solkrem
Aloe vera
Babypudder

Teltting:
Sovepose
Liggeunderlag
Telt
Lås
Tepper
Ørepropper
Vannflaske
Stearinlys
Pute?
Kopper
Lommelykt

Kjøpe der:
Partytelt
Stol
Dopapir
Evt. presenning

Nå har jeg praktisk talt ferie

I forigår kveld sendte jeg mail til spansklæreren og spurte om vi hadde undervisning neste dag. Jeg fikk ikke noe svar, derfor møtte jeg, pliktoppfyllende som jeg er, opp på skolen kvart på åtte. Jeg satt i klasserommet, klokka ble åtte, ingen spanskklasse. Ei heller ingen lærer. Klokka ble både ett over og fem over, fortsatt ikke livstegn. Ti over åtte resonnerte jeg meg frem til at det nok ikke var undervisning allikevel, leverte bøkene tilbake til biblioteket, og gikk hjem. I går kveld fikk jeg svar fra spansklæreren som håpet jeg ikke hadde vært på skolen åtte. Hmpf.

Men hun gratulerte meg med eksamenskarakteren i tillegg, så det går egentlig bra.

15.6.09

Min dag

I dag er virkelig min dag. Først fikk jeg sekser på engelskeksamen. Så gikk jeg på McDonalds for å feire, og der fikk jeg en gratis stor Cola fordi dama i kassa surra. Jeg tror ikke livet kan bli stort bedre.

13.6.09

Litt forskjellig fakta i litt forskjellig font og størrelse

Jeg jobber fortsatt med eksamen.

Jeg savner nesten å stable bøker på jobb.

Jeg vasket overetasjen og rommet mitt i sted.

I morgen skal jeg se Keane og C.C. Cowboys på Norwegian Wood.

Jeg takket dog nei til Norwegian Wood-brunch med familien til Lars fordi jeg er streber og vil gjøre det bra på eksamen.

Jeg angrer på at jeg skrev i facebookstatusen min at jeg ikke skulle logge på før etter eksamen.

Jeg har ikke dusjet på en god stund.

Engelskeksamen
er ikke så digg som man
kanskje
skulle tro.


Jeg
vil
ha
FERIE!

12.6.09

Women - a frightening threat to our earth



Ja da, jeg leser til eksamen, men dette var vel litt morsomt.

Ønsketenkning

Jeg skulle ønske jeg var så trøtt at jeg måtte sitte og drikke kaffe hele tiden. Det er godt, og det passer liksom inn i facebookstatusen når man har eksamen. Men jeg er våken, og blir bare hyper og superstressa av kaffe. Derfor får jeg klare meg på luft og kjærlighet og AIDS.

11.6.09

Selvopptatt, jeg?

Et lite feilklikk, og jeg fant ut at jeg hadde en "mest besøkt"-knapp i Firefox. Så fikk jeg en uhyggelig overraskelse. Jeg har besøkt bloggen min mest av alle sider i hele verden. Jeg tar meg selv faktisk ofte i å gå inn på den, liksom for å se om det har kommet noe nytt, men jeg oppdager til min forargelse alltid at den ser ut som sist. Mulig dette har noe med at det er min blogg å gjøre, vet ikke helt. Uansett fikk det der meg bare til å se skikkelig selvopptatt ut. Kanskje med god grunn.



Uansett er itslearning besøkt side nr. to. Det var ikke noe hyggelig, det heller. Jeg burde hatt den siden hvor man gir mat til fattige barn når man trykker på knapper på mest besøkte. Men nå husker jeg ikke hva den heter engang, så hyggelig er jeg.

Apropos burde, burde jeg vel egentlig skrive videre om AIDS. Men tro meg, det er helt forferdelig kjedelig. HELT FORFERDELIG, sier jeg. Men eksamen er eksamen, så da må man.

7.6.09

Nydelige sitater og vittige kommentarer

Litt reklame:

Besøk UNDERHOLDENDE UTSAGN for smarte kommentarer, dumme utsagn, kloke ord og livsvisdom. Og kommenter gjerne. Det er morsomt.

6.6.09

Det var mye vits, liksom

Da jeg ba dere hjelpe meg i Firefox/Opera-dillemmaet, tenkte jeg at når har jeg snart et svar. Fikk jeg det? Nei. Se her, da. Alt var forgjeves.

Firefox
7 (50%)

Opera
7 (50%)

3.6.09

Hallo, liksom

Hva er vitsen med å lage en barnesovepose hvis du ikke skriver utenpå at den bare er for veldig små barn? Ellers blir det jo bare sånn at folk som vil ha en billig sovepose kjøper den og ikke får plass i den.