26.11.08

Oppstandelsen, og så en utfordring

Det er så lenge siden jeg har blogget nå at jeg ikke husker hvordan man gjør, engang. Men jeg her heldig, og har en mal å følge. Lars har utfordret meg for lenge siden, hvilket betyr at jeg er tvunget, enten jeg vil eller ikke, til å liste mine sju mørkeste hemmeligheter på bloggen, før jeg tvinger to andre stakkarer til å legge ut om kjønnsvorter og selvmordstanker slik at hele verden kan lese.

Ikke at jeg egentlig har noen hemmeligheter. Eller, jeg har selvsagt noen, men de er så hemmelige at uansett hvor utfordret jeg blir, holder jeg kjeft. Nå tenker jeg verden snart går under av nysgjerrighet.

Vel, jeg prøvde i hvert fall:

1. Da jeg var liten, var jeg hysterisk redd for lus og fulle mennesker.
2. Jeg har en Mariah Carey-parfyme med en jævlig stor, grell, rosa sommerfugl til kork.
3. Jeg stjal en historiebok fra skolen i niende. Den hadde ikke permer, så de hadde nok kastet den uansett. Dessuten tenkte jeg at den nok ville komme godt med senere. Det gjorde den aldri.
4. Jeg bruker nesten aldri tanntråd.
5. Mamma spontanaborterte da jeg var fem.
6. Jeg har to sangtekster HG og jeg skrev i åttende på PC-en. Selvmord, ulykkelig kjærlighet og vær deg selv!
7. Jeg fikk 4 på nynorsksagaen, og ble fornøyd.

Og så, til den morsomme delen: jeg utfordrer Heidi og Nicolay.

11.11.08

Om Ilanits pupper

Jeg er blitt Lars, og blogger på requests. Denne gangen fra Ilanit. Hun ville at jeg skulle blogge om puppene hennes. Jeg skal gjøre mitt beste.

Det er ingen hemmelighet at jeg har vært borti puppene til Ilanit før. Første gangen jeg tok på dem, var i Sarpsborg, på en klimakonsert av noe slag. Kai er ikke den eneste som føler en enorm dragning mot dem, nei. Jeg måtte bare prøve. "Bea, hva faen er det du driver med?", spurte Ilanit. Snartenkt som jeg er, kom jeg opp med unnskyldningen at jeg skulle måle hvem som hadde størst. Jeg husker ikke resultatet. Men, Ilanit, jeg skal si deg én ting. Det viktigste var prosessen for å finne ut svaret.

Senere har jeg tatt på dem ved flere anledninger. Som oftest fordi Ilanit trenger bekreftelse på at de har blitt større. For det har de. Etter at hun begynte på P-piller, eller er det etter at hun byttet merke, har de vokst betraktelig. Det har jeg både sett og følt. Og den utløsende årsaken til dette innlegget, er at jeg i går fikk se pornokløften hennes. Jeg ble helt satt ut. Målløs. Hun dro opp genseren for å illustrere at BH-en var for liten, og jeg ble møtt av det mest opphissende synet jeg noen gang har blitt utsatt for. Bra jobba, Ilanit.

Siden Ilanit har mast om dette innlegget i evigheter, og jeg er dårlig til å holde på hemmeligheter lenge nok til at de blir overraskelser, måtte jeg informere henne om at blogginnlegget nå var under konstruksjon. Og den jenta er sannelig ikke god. Når hun endelig får som hun vil, viser hun takknemlighet i et kort sekund ved å si "JAAAAAA", men ikke før hun har trykket enter, ber hun om at jeg skal blogge om tissen hennes. Vel, der har jeg ikke nok erfaring ennå. Gi meg det, og et blogginnlegg plopper ut. Som en baby ;) ;) ;)

6.11.08

En hygglig, om enn overraskende, beskjed

Jeg er målløs. Jeg vet ikke hva jeg skal si. Det er en utrolig stor kompliment, men ...

Noen som melder seg?

4.11.08

Hybelkaniner og hosting

Besteforeldrene mine var på besøk denne helgen. Vi har ikke noe så fasjonabelt som gjesterom her i huset, så når besteforeldre kommer, trekker barna seg sammen. Som et resultat av dette måtte jeg dra ut den gjestesengaktige saken jeg vanligvis har skjøvet inn under sengen. Og siden den først står fremme og jeg allikevel skal støvsuge, støvsugde jeg like godt under sengen også. Det viste seg at jeg burde gjøre dette oftere. Plutselig fikk jeg svaret på hvor bamsen fra Kid Interiør hadde tatt veien. Og masse Hariboposer. Nå skal jeg ærlig innrømme at jeg aldri savnet disse altfor mye, men de kom allikevel til rette nå. Nå kan jeg resirkulere dem og spare miljøet, selv om det ikke sparer miljøet allikevel. Jeg fant også en strikk, en sånn jeg brukte i reguleringen for en ganske god stund siden, i godt selskap med en haug hybelkaniner og deres avkom. Som igjen resulterte i at jeg hoster som ville helvete nå. Jeg gjentar, jeg burde gjøre dette oftere. Eller bare la være å trekke frem den gjestesengliknende tingen noen sinne igjen.

3.11.08

Psykoanalysekonklusjon

I en uke har jeg bedt min grandiose leserskare melde fra om hva T9-en skriver først, "kuk" eller "jul". Nå som pollen har stengt seg og din mulighet til å heve stemmen er forbi, er det på sin plass med en konklusjon og en oppsummerende kommentar. Fire av de sytten menneskene som stemte er kalde, kyniske personer som kun er ute etter én ting, og som ikke har en eneste sunn verdi i livene sine. Det vil si at 23% av vennene mine (for jeg regner de, og kun de, som har stemt, som venner) er onde. 13 av dem, dvs. 76%, er derimot gode, hjertevarme personer som bryr seg om andre og kommer til å ringe moren sin hver helg til hun er så gammel at hun ikke orker ta telefonen lenger.

Siden jeg har lyst til å tro best mulig om meg selv, er jeg ganske sikker på at vennene dine sier ganske mye om deg selv. Og siden flertallet av vennene mine, over 3/4 til og med, er snille, tror jeg det betyr at jeg også er snill. Dessuten kommer "jul" opp først hos meg. Nå skal jeg ikke reklamere mer for meg selv før neste blogginnlegg.

2.11.08

Femminutterssamtale

Jeg er dårlig til å finne på ting å snakke med folk om, og det kan bli litt kleint, men på en annen side valgte irakeren som hadde bodd i Norge i fem år, meg, av alle folkene på togstasjonen. Han var 28 år og jobbet med noe jeg tolket som pizza i Oslo. Han syntes det var kaldt i Norge på vinteren, men at sommeren var deilig fordi den ikke var for varm. Dessuten var menneskene og pengene bra. Så gjentok vi at det var kaldt noen ganger, med noen pauser med frostrøykpusting og hutring, før toget kom og jeg sa ha det, og det var hyggelig å snakke med deg. Jeg lurer på om jeg mente det.