27.8.08

Min fremtid

Det er mulig jeg planlegger fremtiden så nøye at jeg ikke lever i nuet, men det får heller være. For når man har en slik fremtid, blir selve planleggingen en opplevelse som absolutt fortjener tittelen 'nuet'.

Først skal jeg få to sønner i Norge. Bård og Odd, to søte karer. Så skal vi flytte til USA, hvor de vil introdusere seg omtrent slik: Hi, I'm Bård, and this is my brother. He's Odd. Prøv å si det høyt, le deg i hjel siden. I Amerika gifter jeg meg med en rik mr. Cook. Vi får en sønn, som selvsagt blir hetende Steve. Men så savner vi gamle Norge, flytter tilbake til den tid han skal starte på ungdomsskolen, og blir ropt opp som "Steve Cook" av en rektor som ikke klarer å legge engelsk akksent på ting i det hele tatt, første skoledag.

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA!

25.8.08

Hodepine og ryddige skap

Jess, det er ca. slik min tilværelese kan beskrives pr. i dag.

For noen dager siden bestemte jeg meg for å ta ut alt av klesskapet mitt, kaste 30% av det, brette det som aksepteres pent sammen, legge det pent inn igjen, T-skjortene sorterte jeg til og med etter FARGE, og så starte på neste skuff. Jeg endte opp med Norges ryddigste skap, og en SVÆR haug stygge klær på gulvet. Mange av disse stygge klærne ligger nå i mine søstres skap. Mwhahaha.

Så var det ting-skapets tur. Jeg gikk grundig til verks der også. Det var i grunnen morsommere, bare hør hva jeg fant:

  • Kaffedrops jeg hadde glemt. De er ikke så gode, men det er sukker, og man kan putte det i munnen.
  • Servietter og spisepinner fra en restaurant i Kina.
  • Rester av gammel tapet fra kjøkkenet.
  • Mammas gamle tysknotater.
  • Sant og konka på MSN fra 7. klasse, utskrift.
  • Tegninger av HG, meg og alle vi kjente som vampyrer, datert 8. klasse en gang.
  • Brev fra en psyko som sendte meg brev da jeg gikk i 7. og spurte om jeg ville være brevkjæresten hans.
  • Skoledagbøker. Utdrag fra fjerde klasse, fylle inn-side: "DRØMMEN ER Å VÆRE: 18 år OG: ha kjæreste." Ambisjoner, min venn. Utdrag fra fjerde klasse igjen: "JEG LIKER IKKE: å få kjeft, å få feil på prøver." Some things never change.
  • Boka Heidi og jeg kommuniserte gjennom i timen i åttende.
  • En Nightwish-vinyl jeg skal selge og bli rik på. Noen som har et fett bud?

Karma funker dårlig. Jeg har gjort en god innsats, og hodet mitt gjør så vondt at jeg har holdt på å kaste opp flere ganger. Jeg tok to ett eller annet i sted.  Tror det var hodepinetabletter, men de lå løst i skapet til mamma, så fikk ikke sjekket. Men, for å se det fra den logiske siden, hva annet kan det være?

23.8.08

Jeg driter i hva norsklærere sier


Til Nicolay: En russeBUZZ

JESS. Da er det bestemt. I hvert fall så bestemt at jeg står på en liste på en gruppe på Facebook ved navn Ambush. Dette er en liste over noen av de herligste guttene og jentene født i 91, og jeg er en av dem, bare se her. (jeg glemte å ringe rundt navnet mitt, slik en ekte blogger burde gjøre, men ikke faen om jeg orker å laste opp bildet på nytt)

Tenk det. Så nå har jeg en haug vareopptellinger og tilsideputting av penger foran meg, og så har vi en malt buss vi kan drekka på i eksamenstiden. Jeg skal til og med skrive under på en kontrakt jeg ikke aner hvor er. Serious business, med andre ord. Hurra! 

Jeg hadde egentlig sagt at jeg ikke skulle være på noen russebuss, herregud, bruke SÅ mye penger på det, det er jo idiotisk, du betaler for å ødelegge eksamenskarakterene dine, du bare driter deg ut i fylla og får klamydia. Men så kom jeg ut i skolegården i mai i år og det stinket øl og sprit midt på dagen, og folk hadde fine bukser og så glade ut, og så tenkte jeg til helvete med eksamen, jeg kan lese tidligere på året. Og nå ble jeg altså spurt om å beære Ambush med mitt nærvær. Stilig.

16.8.08

En revolusjonerende oppdagelse

Da er det bare fem timer til jeg skal stå opp, for så å tilbringe syv timer med å koste opp hår, sette på kaffe, og fortelle folk at vi dessverre har fullt for dagen. Jeg vil ikke, jeg vil ikke, jeg vil ikke.

Jeg vil ikke stå opp grytidlig i morgen. Jeg vil ikke på jobb. Jeg vil ikke ut av den herlige døgnrytmen min når skolen starter igjen. Jeg vil bare ha hele dagen på meg, slik at jeg kan lese avisen og lese bøker og bruke masse tid på MSN-samtaler og nedlasting av musikk, slik at jeg kan ligge i sengen i to timer etter at jeg våkner og bare tenke, slik at jeg kan se på Discovery Channel mens jeg spiser en treig frokost, og slik at jeg endelig kan få ryddet klesskapet mitt. Men jeg har kommet i klasse 2STC og i spanskklasse med bare tredjeklassinger, og skal møte i skolegården 1100 på mandag. Så kanskje jeg burde legge meg og tvinge meg til ikke å bevege meg noe, for da pleier jeg å sovne. Livet er ikke alltid sånn som man helst vil ha det, har jeg funnet ut.

15.8.08

Simens førsteinntrykk av meg

"Jeg syntes du var skummel til å begynne med. Du behandlet meg som om jeg var en venn du hadde kjent lenge."